Ik ben Willeke van Uden en kwam op het idee om een zorgboerderij te beginnen tijdens mijn loopbaan op een professionele dressuurstal. Daar had ik regelmatig de verantwoordelijkheid over de vele bijzondere mensen en kinderen die een kijkje kwamen nemen bij deze bekende dressuuramazone. De klik met de mensen met een beperking op wat voor manier dan ook en de verbinding met mensen en paarden is een unieke combinatie die mijn zorg hart sneller deed kloppen. Dit was mijn ding heb ik besloten en nu we een aantal jaren verder zijn is mijn mening daarover niet veranderd.

Samen met mijn ouders ben ik begonnen met een dagbesteding op de berkhoek in Boekel. Al snel kwam de zorgvraag voor wonen bij de dames die deelnamen aan de dagbesteding, we zijn gaan kijken naar de mogelijkheden en al snel besloten om deze zorgvraag aan te gaan bieden. Ondertussen wonen er 4 dames bij ons op het terrein en zijn we uitgegroeid tot een groter team met ieder zijn eigen expertise.

Ben je benieuwd en wil je graag kennismaken neem dan gerust contact op.

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures

 

Stageplaatsen

We zijn een erkend stagebedrijf bij sbb en we hebben voor het volgende leerjaar nog stage plaatsen vrij. Neem contact op voor de mogelijkheden.